Nieuws Betterwin

Product release planbord-applicatie

H2O Betterwin heeft een nieuwe planbord-applicatie ontwikkeld. Een betaalbaar alternatief voor dure complexe planningsoftware. Snel en eenvoudig kan nu een balkenplanning worden gemaakt, met daarbij een aantal krachtige hulpmiddelen. Met filterknoppen kan snel ingezoomd worden op project en of afdeling. Kijk voor meer informatie op: H2O Betterwin – planbord.

Nieuwe website gelanceerd

De website www.h2o-betterwin was al een tijdje online, maar vanaf vandaag wordt alle verkeer dat binnenkomt op de oude website www.betterwin.nl automatisch doorgestuurd naar deze nieuwe site. De nieuwe website heeft een modernere frissere look gekregen, de teksten zijn geactualiseerd en de uitstraling van de site sluit beter aan op de activiteiten en nieuwe naam van H2O Betterwin.

Rijssen/Enter, 27 januari 2015

Het doet ons deugd dat we InForm2ACT, na een gedegen pilot-fase, nu over enkele weken in de markt kunnen zetten. Van de geboorte van een idee tot een product. Een mooi, interessant en intensief project. Wij danken onze pilotgebruikers voor hun inzet en prettige wijze van samenwerken. Een samenwerking met een prima resultaat. InForm2ACT is een uitstekende tool geworden om KAM registraties en acties in een organisatie goed in de grip te houden. Perfect gereedschap om continu verbeteren te stimuleren en efficiënt de gewenste en vereiste managementinformatie te verschaffen.

De komende weken plaatsen we de “puntjes op de i”. In maart is dan de eerste versie een feit. Stoppen daarmee de ontwikkelingen? Zeker niet! Wij blijven InForm2ACT doorontwikkelen op basis van input van onze gebruikers. Rekening houden we met nieuwe ontwikkelingen op KAM-gebied. Daarnaast spelen we in op technische innovaties.

Wij wensen onze opdrachtgevers veel gebruikersplezier en resultaat met het inzetten van InFom2ACT.

Henny Oberink en Manfred van den Noort
De bedenkers en ontwikkelaars van InForm2ACT

Betterwin gaat verder onder de nieuwe naam H2O Betterwin

Betterwin en Horicon hebben samen een nieuw initiatief opgestart onder de naam H2O 4RESULT.

H2O-4Result-nopayoff

H2O staat voor water: basisvoorwaarde voor groei, krachtig, bruisend maar vooral helder. Dat is waar H2O 4RESULT voor staat.

De initiatiefnemers van deze samenwerking, Henny Oberink van Horicon en Manfred van den Noort van Betterwin, hebben hun eigen bedrijfsnamen ook voorzien van het voorvoegsel H2O. Hiermee wordt de samenwerking onderstreept.

H2O-Betterwin-payoffH2O-Horicon-payoff

Gebundelde krachten, samen sterker, meer toegevoegde waarde kunnen leveren en vooral een nuchtere heldere benadering met scherpe focus op kwaliteit en rendement, dat is H2O 4RESULT.

Nieuw: managementtool voor KAM-registraties

In samenwerking met Horicon, een onafhankelijk KAM-adviesbureau uit Rijssen, is een Access-database ontwikkeld die dient als managementtool voor het aanmaken, wijzigen en beheren van diverse kwaliteitsdocumenten. Daarnaast kunnen met behulp van deze tool onder andere afgesproken acties bewaakt worden en is er management dashboard beschikbaar, waarmee in één oogopslag allerlei trends en verdere informatie te bekijken is. De applicatie kan gebruikt worden in samenwerking met ViFlow, dat is software waarmee werkprocessen gevisualiseerd kunnen worden, maar kan ook stand-alone ingezet worden.

Nieuwe tutorial over compatibiliteit tussen Excel-versies toegevoegd

Er is een nieuwe tutorial toegevoegd over compatibiliteit tussen de diverse Excel-versies. Hierin worden een aantal aandachtspunten gegeven over het omgaan met eventuele compatibiliteitsproblemen. Ook is een overzicht opgenomen van een aantal belangrijke verschillen tussen de diverse Excel-versies.

3 nieuwe tutorials toegevoegd

Er zijn drie nieuwe tutorials toegevoegd:

  1. een Excel-tutorial over Matrixformules (vervolg). Dit is een vervolg op de bestaande tutorial over matrixformules.
  2. een VBA-tutorial over Recursie. Dat gaat over procedures en functies die zichzelf weer aanroepen.
  3. een VBA-tutorial over Reguliere Expressies. Dit kan gebruikt worden voor syntaxcontroles.

Eerste tutorial toegevoegd: werken met matrixformules

Aan de website de eerste tutorial toegevoegd. In een tutorial zal wat uitgebreider ingegaan worden op een specifiek onderwerp. De menu-indeling is hierdoor iets veranderd. De tips & trucs en de tutorials zijn nu allebei te vinden onder het menu Know how.

Tips & Trucs toegevoegd

Aan de site is een Tips & Trucs-pagina toegevoegd. Dit is een verzameling korte artikelen op het gebied van Excel en Word waarin handige tips en trucs kort en bondig worden uitgelegd. Regelmatig zullen nieuwe onderwerpen aan deze pagina worden toegevoegd.

De applicatie voor dynamische uittrekstaten is grondig vernieuwd. Het is nu mogelijk om één en dezelfde uittrekstaat te koppelen aan meerdere broncellen. Hierdoor is de flexibiliteit enorm toegenomen. De uittrekstaat werkt als een gewoon Excel-werkblad. Het is mogelijk om complete modellen in de uittrekstaat op te nemen.